top of page

Vecchio Convento

Hvem er vi?

Du finder Vecchio Convento på Rosengade i Odder. Men hvem er vi? Vecchio Convento kan byde på en lang række kulinariske oplevelser og alt hvad vi gør, gør vi godt. Snup en hurtig frokost, eller sid ned til et helt aftensmåltid - måske med hjemmelaget is og en cocktail til dessert? Og hvis du har smagt en vin, som du ikke kan få nok af, så tøv ikke med at kigge forbi butikken, som altid er fyldt med autentiske italienske delikatesser.

MBP_KAARK_Vecchio_003.jpg

Vision og hvem er vi

En familie tradition  

Alle på Vecchio Convento er enige om en ting; det handler om mennesker. Uden gæster i restauranten ville der ikke være nogen restaurant og uden producenter, som sørger for ingredienserne, ville der ikke være noget mad. Derfor handler alt hvad vi gør om mennesker. Vecchio Convento kommunikerer tæt med alle de folk, som producerer ingredienserne til vores mad. Faktisk kommer langt de fleste ingredienser fra små producenter, som ikke er så kendte, men som har en stor passion inden for sit arbejde. 

Med respekten for mad, kommer respekt for de gamle, italienske traditioner. Men det betyder ikke, at opskrifterne aldrig må ændre sig! Det autentiske forbliver, men køkkenet lægger altid kræfter i smagning, forbedring, gentænkning. 

Fra Toscanas bakker til det flade Danmark

Massimiliano Cameli voksede op på en restaurant. Ikke en hvilken som helst restaurant - sine forældres egne sted, midt mellem Toscana og Emilia-Romagna i Italien. Massimiliano og sin bror, Matteo, ofte hjalp til på restauranten og, som Massimiliano selv siger: “det var ikke bare et arbejde. Det var en livsstil”.

Så Massimiliano besluttede sig for, at blive kok. Han rejste ud i verden, han fik erfaring og han mødte Camilla. Før Vecchio Convento var der en gammel, græsk restaurant og en ejendomsmægler på Rosengade. Men efter lang tid med renovationer, og efter det store arbejde i at samle det internationale team, er det blevet til stedet, man ser i dag. Kig til højre når du går ind - baren er lavet af træ fra Toscana. Og kig så op - lamperne er håndmalede i et blomstret mønster, som symbol på Rosengade.

bottom of page