6. - 8. oktober 2022

Chef Leif Sorensen
 Bringing Faroese Nature to the Dinner Table

Ved at omdanne lokale råvarer til velsmagende og lækre retter, sætter vores færøske kok byen Tórshavn og Færøerne solidt på det kulinariske verdenskort.

Leif Sørensen kombinerer sit store kendskab til det internationale køkken og madkultur med sin passion for at lave mad af lokale råvarer. Ved hjælp af færøske råvarer fra land, til vands og i luften forvandler hr. Sørensen måltidet til en udsøgt følelsesmæssig og intellektuel oplevelse. Med udgangspunkt i sine omfattende erfaringer og forståelse for færøsk såvel som international gastronomi giver han sin viden videre til sine gæster krydret med historier om oprindelsen af ​​den pågældende ret og dens traditionelle ingredienser, som han bruger i nye og originale sammensætninger, hvilket skaber et kulinarisk forkælelse og begivenhedsrig præsentation af måltidet.

Dette innovative fokus på de bedste færøske råvarer er inspireret af Det Nye Nordiske Køkken: "Den mad, vi spiser, skal afspejle renheden, friskheden og enkeltheden i den færøske natur uden for vores vinduer", siger Leif Sørensen.

Menu

Menu

3 times selleri - cod tatar - watercress

 

 Pointed cabbage/spidskål - green puré - greaves of beef - buter

Cold smoked salmon - spinach - creméd potato fome

Fried Lamfilét - beetroots - pome fondant

Sauer creme flan - berys - almond crust cake