top of page

21. & 22. oktober 2022

Chef Marco Alvarez

Marco Alvarez er den ecuadoriansk kok, der bor i London

og han er specialiseret i Nikkei-køkken.

Marco har arbejdet hos Nobu, tophoteller og cateringfirmaer i London.
"Jeg har lavet mad til sheiker og britiske kongelige".

 

Privat kok for topfamilier i London og har mange udlandsoplevelser:

Spanien, Frankrig, Saudi-Arabien, Ecuador

- og Italien.

 

Marco har været kok siden han var 17 år gammel og har nu sit eget sushifirma.

 

Menu

Entre:

Ponzu brændt tun eller blæksprutte

og sort trøffel snebold.

 

Forret:

Havaborreceviche, ají amarillo, avocado, sprød majs sød kartoffel og sprød grøn banan.

 

Forret:

Fyldt kyllingekaragee, spicy mayo, forårsløg

og nori.

 

Main:

Teriyaki oksekød og sprøde porrer

med teriyaki sauce og wakame.

 

Dessert:

Mango og hindbær lækker hindbærgelé

og tørrede hindbær.

javier4_edited.jpg
bottom of page