IMG_8408.JPG
FQ_JR (1).jpg
Javier Rodriguez
fra Argentina.

Kom og oplev Javier Rodriguez

og hans moderne Argentinske køkken

Den 13. til den 16. oktober

Tjek Javier ud på instagram:

javier-rodriguez-el-papagayp-1-1.jpg

Se menuen her:

Om Javier Rodriguez

Javier Rodriguez er født og opvokset i Santiago del Estero, der ligger i den nordligste del af Argentina. I en alder af blot 19 år begyndte han at rejse rundt i verden og arbejde på nogle af de mest berømte restauranter i verden; Tetsuya’s i Australien, Noma i Danmark, Maaemo i Norge, La Gloria i Perú, Restaurant André i Singapore og Viajante i England.

I 2015, i en alder af 32 år, besluttede Javier at vende tilbage til sit elskede Argentina og åbne El Papagayo i Cordoba, hvor han sammen med sit fantastisk team tilbyder en af de mest spændende kulinariske oplevelser i landet.

Javier beskriver El Papagayo som en æstetisk oplevelse Smagsmenuen skifter dagligt er fuldstændig baseret på sæsonbetonede råvarer fra små lokale producenter.  El Papagayo er af Dwell Magazine blevet kåret som en af de 10 bedst designede restauranter i verden – blandt andet ved at arbejde tæt sammen med lokale nye fantastiske nye kunstnere og vælge elegante kunstværker, til at pryder restauranten. El Papagayo blev kåret som den bedste restaurant i 2015 og 2017”.

javier2.jpg
javier3.jpg
javier4.jpg
Book bord til mødet med Javier

For at booke et bord til Mødet med Javier, Skal du ringe eller skrive en mail.

der er et begrænset antal af pladser.

Der er fortsat ledige pladser den 13- og 14/10

Fredag den 15/10 er FULDT booket

Lørdag den 16/10 er FULDT booket

+45 25 22 25 87

Javier-Rodríguez_El-Papagayo-con-su-plato-1.jpg