top of page

Chef
Mattia Ricci

PHOTO-2025-09-24-09-59-28.jpg

Mattia Ricci er Executive Chef på Sexy Fish i London, hvor han har forfinet sit håndværk gennem de sidste otte år. Hans passion for mad begyndte i barndommen, når han lavede mad sammen med sine bedstemødre – en erfaring, der stadig præger hans tilgang til køkkenet.

Inspireret af asiatiske råvarers alsidighed skaber Mattia retter, hvor enkelhed og kreativitet går hånd i hånd. Han elsker at gentænke klassiske opskrifter i nye former og teknikker. Blandt hans største inspirationskilder er køkkenchefen Bjoern Weissgerber samt kulinariske ikoner som Ferran Adrià, Massimo Bottura og David Muñoz.

 

Hans yndlingskogebog er El Bulli, et symbol på hans fascination for det banebrydende og innovative køkken.



23., 24., & 25. oktober 2025

Entre

Peas and wasabi croquette

Antipasti

Burrata, kimchi, prawn bisquit

Primi

Brown butter lobster udon pasta,black truffle

 

Secondo

Reverse cooking Ribeye seaweed butter, shimeji mushrooms

Dolce

Yuzu and Vanilla cheescake, miso crumble, strawberry and yuzu sorbet​

Menu

©2021 by Vecchio Convento

bottom of page