Chef
Mattia Ricci

Mattia Ricci er Executive Chef på Sexy Fish i London, hvor han har forfinet sit håndværk gennem de sidste otte år. Hans passion for mad begyndte i barndommen, når han lavede mad sammen med sine bedstemødre – en erfaring, der stadig præger hans tilgang til køkkenet.
Inspireret af asiatiske råvarers alsidighed skaber Mattia retter, hvor enkelhed og kreativitet går hånd i hånd. Han elsker at gentænke klassiske opskrifter i nye former og teknikker. Blandt hans største inspirationskilder er køkkenchefen Bjoern Weissgerber samt kulinariske ikoner som Ferran Adrià, Massimo Bottura og David Muñoz.
Hans yndlingskogebog er El Bulli, et symbol på hans fascination for det banebrydende og innovative køkken.
23., 24., & 25. oktober 2025
Entre
Peas and wasabi croquette
Antipasti
Burrata, kimchi, prawn bisquit
Primi
Brown butter lobster udon pasta,black truffle
Secondo
Reverse cooking Ribeye seaweed butter, shimeji mushrooms
Dolce
Yuzu and Vanilla cheescake, miso crumble, strawberry and yuzu sorbet



