21. & 22. oktober 2022
Chef Marco Alvarez
Marco Alvarez er den ecuadoriansk kok, der bor i London
og han er specialiseret i Nikkei-køkken.
Marco har arbejdet hos Nobu, tophoteller og cateringfirmaer i London.
"Jeg har lavet mad til sheiker og britiske kongelige".
Privat kok for topfamilier i London og har mange udlandsoplevelser:
Spanien, Frankrig, Saudi-Arabien, Ecuador
- og Italien.
Marco har været kok siden han var 17 år gammel og har nu sit eget sushifirma.
Menu
Entre:
Ponzu brændt tun eller blæksprutte
og sort trøffel snebold.
Forret:
Havaborreceviche, ají amarillo, avocado, sprød majs sød kartoffel og sprød grøn banan.
Forret:
Fyldt kyllingekaragee, spicy mayo, forårsløg
og nori.
Main:
Teriyaki oksekød og sprøde porrer
med teriyaki sauce og wakame.
Dessert:
Mango og hindbær lækker hindbærgelé
og tørrede hindbær.