top of page

Chef Simone Cipriani
 

PHOTO-2025-09-30-13-19-08.jpg

Den italienske kok Simone Cipriani er kendt for sit legende og nyskabende køkken, ofte beskrevet som “tecnoemozionale” – enkelt, sæsonbaseret og fuld af følelser. Han har arbejdet på nogle af Italiens mest prestigefyldte restauranter, bl.a. hos Gordon Ramsay og på Arnolfo (2 Michelin-stjerner), inden han i 2016 åbnede sit anerkendte Firenze-restaurant Essenziale.

Cipriani er blevet kaldt en “pirat” i køkkenet – visionær, kreativ og uortodoks, men altid forankret i tradition og respekt for råvarerne. Han hylder producenterne som “fremtidens rockstjerner” og har gennem projekter som Underground bragt gæsterne tættere på gårdene og råvarernes oprindelse.

Han er blevet udnævnt til en af Italiens mest indflydelsesrige unge kokke, omtalt i medier som Newsweek, New York Times og Wall Street Journal, og medvirket i flere italienske tv-programmer. I dag arbejder han som konsulent, underviser og festivalarrangør – stadig tro mod sin idé om, at mad skal skabe både smag og samhørighed.

Menu

13, 14. & 15. november 2025

 

Entre

Grillede knoldsellerignocchi, ansjoser, gorgonzola og mynte

Antipasti

Blækspruttetartar med brunet smør, kandiseret citron og briochebrød

Primi

Pastasuppe "cacciuccata" med ingefær- og løvstikkeolie

 

Secondo

Hellefisk i kålblade, brødmiso og ribollita-reduktion

Dolce

Cremet castagnaccio, bagt æble, pinjekerner, rosiner og rosmarin

Hver menu vil bestå af 5 retter 

695 kr 

Menu med 2 cocktails og 3 vine

(mulighed for 0% alkohol)

495 kr

.
 

13. , 14., og 15. november (torsdag, fredag og lørdag)

 

For optimal service

Der vil disse aftener alene kunne bestilles bord til enten kl. 18.00 eller kl. 19.00.

​​​​​​​​


Reservation påkrævet
 Book dit bord via hjemmesiden

 Indsæt “chef” i kommentarfeltet og angiv ligeledes,

hvis der er “alkoholfri menu", ønske til flag på bordet eller særlige hensyn til allergier.

Har du spørgsmål, særlige ønsker eller behov,

skriv en da mail til: vecchio@tuta.com

eller ring på telefonnummer: 22289902



Buon appetito!
 

Camilla & Massimiliano

©2021 by Vecchio Convento

bottom of page