Chef Simone Cipriani

Den italienske kok Simone Cipriani er kendt for sit legende og nyskabende køkken, ofte beskrevet som “tecnoemozionale” – enkelt, sæsonbaseret og fuld af følelser. Han har arbejdet på nogle af Italiens mest prestigefyldte restauranter, bl.a. hos Gordon Ramsay og på Arnolfo (2 Michelin-stjerner), inden han i 2016 åbnede sit anerkendte Firenze-restaurant Essenziale.
Cipriani er blevet kaldt en “pirat” i køkkenet – visionær, kreativ og uortodoks, men altid forankret i tradition og respekt for råvarerne. Han hylder producenterne som “fremtidens rockstjerner” og har gennem projekter som Underground bragt gæsterne tættere på gårdene og råvarernes oprindelse.
Han er blevet udnævnt til en af Italiens mest indflydelsesrige unge kokke, omtalt i medier som Newsweek, New York Times og Wall Street Journal, og medvirket i flere italienske tv-programmer. I dag arbejder han som konsulent, underviser og festivalarrangør – stadig tro mod sin idé om, at mad skal skabe både smag og samhørighed.
Menu
13, 14. & 15. november 2025
Entre
Grillede knoldsellerignocchi, ansjoser, gorgonzola og mynte
Antipasti
Blækspruttetartar med brunet smør, kandiseret citron og briochebrød
Primi
Pastasuppe "cacciuccata" med ingefær- og løvstikkeolie
Secondo
Hellefisk i kålblade, brødmiso og ribollita-reduktion
Dolce
Cremet castagnaccio, bagt æble, pinjekerner, rosiner og rosmarin
Hver menu vil bestå af 5 retter
695 kr
Menu med 2 cocktails og 3 vine
(mulighed for 0% alkohol)
495 kr
.
13. , 14., og 15. november (torsdag, fredag og lørdag)
For optimal service
Der vil disse aftener alene kunne bestilles bord til enten kl. 18.00 eller kl. 19.00.
Reservation påkrævet
Book dit bord via hjemmesiden
Indsæt “chef” i kommentarfeltet og angiv ligeledes,
hvis der er “alkoholfri menu", ønske til flag på bordet eller særlige hensyn til allergier.
Har du spørgsmål, særlige ønsker eller behov,
skriv en da mail til: vecchio@tuta.com
eller ring på telefonnummer: 22289902
Buon appetito!
Camilla & Massimiliano



